House RE by SoNo architects

© Matevž Paternoster

House RE by SoNo architects

Located in the top of a small hill in Vrhnika town, Slovenian firm SoNo architects has built the House RE for a young family, with boldly structure and open floor interior overlooking the forest.

Architects: SoNo architects
Location: Vrhnika, Slovenia
Photography: Matevž Paternoster

House RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster

The facade combines the dark color shades and natural larch wood textures, the living room overlooks the forest through the paned glass wall that encloses the external roofed patio.

House RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster
House RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster

The attic is used children room and the basement is submerged into the hill.

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

House-RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster
House-RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster
House-RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster

Inspiration from architect:

House RE was very much affected by the demanding local conditions that represented a major challenge for the designing team.

The ever-changing volume of inner space is strongly influenced by the surrounding areas diversity.

House RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster
House RE by SoNo architects
© Matevž Paternoster