© Michel Bonvin

Slope House Masserey by Berclaz-Torrent Architectes

Lying on the slope of a vineyard in Venthône, the House Masserey is an unique residence for the delight of the occupants, looks like a crate slipped into the green hillside.

Architects: Berclaz-Torrent Architectes
Location: Venthône, Valais, Switzerland
Photographs: Michel Bonvin

© Michel Bonvin
© Michel Bonvin

The two-storey building has a brown appearance and narrow entrance, the side facing the valley is the all-glazing wall to show the scenery, and to install barbed wire vine, it seems for security reasons, it seems will fall soon.

© Michel Bonvin
© Michel Bonvin
© Michel Bonvin

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

© Michel Bonvin
© Michel Bonvin

Inside is very simple, wood-based interiors and furniture to meet the basic necessities of life, the only luxury is spectacular sweeping views of the valley.