© Adrien Williams

Chalet Estérel by Paul Bernier architecte

In addition to white walls and concrete floor, everything else by the timber to build, and in an integrated manner sculptural shape rendering.

Architects: Paul Bernier architecte
Location: Estérel, Quebec, Canada
Photographs: Adrien Williams

© Adrien Williams
© Adrien Williams

Most of the building is made of wood, steel construction combination with large glazing, making the building enough light in the form of a cantilever at one end.

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

© Adrien Williams
© Adrien Williams

The interior is characterized by the use of wood, in addition to white walls and concrete floor, everything else by the timber to build, and in an integrated manner sculptural shape rendering.