© Julien Attard

Box office by H2O Architectes

Located on the ground floor of a building beside the Clignancourt street, the box space is Hypernuit’s new office that is well-lit and plain interior with simple geometry.

Architects: H2O Architectes
Location: Paris, France
Photography: Julien Attard

© Julien Attard
© Julien Attard
© Julien Attard

The space is enlivened by the white color of the thickness of the different blocks and of course by the books and objects brought by each user. Each desk benefits from both openness towards the shared space and a more private area which can be modeled by a play with void and volume.

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

© Julien Attard
© Julien Attard

Inspiration from architect:

h2o architectes created for these offices a sort of indoor landscape thanks to a play with blocks. These volumes of varied form and size constitute the living space for each person working there. Their adjunction and combination help compose the furniture, the desks, the separation and exhibition walls, the coffers etc.