KEL House in Commugny by bunq architectes

KEL is a expansion and conversion project of a single-family house in Commugny, Swiss architect bunq built two extensions to the garden on either sides, added a large roof to covers and unifies the building.

Architects: bunq architectes
Location: Nyon, Vaud, Switzerland
Photography: Thomas Jantscher

KEL House in Commugny by bunq architectes 01

KEL House in Commugny by bunq architectes 03

KEL House in Commugny by bunq architectes 07

KEL House in Commugny by bunq architectes 08

KEL House in Commugny by bunq architectes 09

Inspiration from architect:

The existing house, constructed on a diamond-shaped plot, had practically no direct relationship with the garden, and left many residual spaces.

The project, which requires that the living area be doubled, restores a relationship with different parts of the garden, occupying its limits.