House G in Schoten by Nelva Architecten

© Luc Roymans

House G in Schoten by Nelva Architecten

Located on a secluded street in Schoten, the House G is a two-storey near-cube white residence nicely integrated into the green surroundings.

Architects: Nelva Architecten
Location: Schoten, Antwerp, Belgium
Photography: Luc Roymans

House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans
House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans

The shape of the plot and the unique construction zone in the middle of the garden soon formed the basis for an open structure where the interaction inside-outside central.

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans
House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans
House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans

Inspiration from architect:

The spacious and open character was obtained through large windows and the fact that no inner hits a façade on the ground floor. By views, light and contacts created through the circulation zones. The many doors provide flexibility in perception of the different spaces.

House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans
House G in Schoten by Nelva Architecten
© Luc Roymans