Hidden Locker Room by Mu-Architecture
Posted by

Hidden Locker Room by Mu-Architecture

Housed in a beautiful hilly and wooded valley in Forges-les-Bains, a small town in northern France, the Hidden Locker Room is a new sport facility building together a renovation of the old stands and a discrete landscape newly designed park.

Architects: Mu-Architecture
Location: Forges-les-Bains, France
Photographs: David Foessel

Hidden Locker Room by Mu-Architecture

© David Foessel

Hidden Locker Room by Mu-Architecture

© David Foessel

The locker and shower rooms for football team buried under vegetation—keeping the rooms naturally at the perfect temperature.

Hidden Locker Room by Mu-Architecture

© David Foessel

Hidden Locker Room by Mu-Architecture

© David Foessel

Football Stands renovation by Mu-Architecture

© David Foessel

Athletes will be quite a sight—appearing and disappearing in the hillside through an opening of canvas and wood.


Comments Off on Hidden Locker Room by Mu-Architecture 14 22 December, 2014 Architecture December 22, 2014
comments powered by Disqus