Green Box Pavillion by act_romegialli

Belong to a weekend house situated on the slopes of the Raethian Alps, Green box is a glass pavillion as the renovation of a small disused garage, inside is a room for the gardening tools of owner.

Architects: act_romegialli
location: cerido_costiera dei cech so, Italy
Photography: Marian marcello

Green Box Pavillion by act_romegialli 07

Green Box Pavillion by act_romegialli 05

Green Box by act_romegialli 04

Green Box by act_romegialli 02

Green Box Pavillion by act_romegialli 01

Inspiration from architect:

A structure realized with lightweight metal galvanized profiles and steel wires wraps the existent volume and transforms it into a tridimensional support for the climbing vegetation. It is composed mainly by deciduous vegetation.

A small green shelter in the vegetation, privileged observation point of the changing of the seasons of the surrounding park.