Eco Metaphys House in Japan
Posted by

Eco Metaphys House in Japan

The Metaphys House is an eco residence project created by Osaka-based design laboratory Metaphys.

This two-story house has a simple white shape with sustainable design, the alcove of the building is designed to block the solar radiation in summer and take in a low heat dissipation in winter; a large garden on the roof is designed to grow vegetables and herbs in urban.

Sustainable Metaphys House in Japan

Eco House Roof Garden in Japan

In first floor there are living room and kitchen, the second floor is a private space connected by a spiral staircase.

Metaphys House Kitchen in Japan

Metaphys House Spiral Staircase

Eco House Bedroom in Japan


Comments Off on Eco Metaphys House in Japan 450 01 July, 2014 Architecture July 1, 2014
comments powered by Disqus