Case Residence by Jun Igarashi Architects

This ‘Case’ is a three-storey single-family residence designed by Japanese architec Jun Igarashi, both the exterior walls or interior space, take advantage of the suspension system to achieve stability and coordination of space.

Architects: Jun Igarashi Architects
Location: Sapporo, Hokkaido, Japan
Photography: Daichi Ano

Case by Jun Igarashi Architects Exteriors

Case by Jun Igarashi Architects Interiors

[show_AdSense float=”left” ad_client=”pub-9860894674599981″ ad_slot=”8652089039″ ad_width=”336″ ad_height=”280″ ]

Case Residence  by Jun Igarashi

More Japan residence ideas on ideasgn.com

Case by Jun Igarashi 11

Inspiration from architect:

I set the entrance long corridor as a buffer zone (windbreak room) between the large heat load space. Because of the small site area to set the buffer space into the inside is difficult. So I spread the thoughts and invent the space of a growing plant on Stainless Steel Wire around the house as the new type of buffer zone between outside and inside.

1 thought on “Case Residence by Jun Igarashi Architects

Comments are closed.